Intuitive Cooking cu Ioana Lazăr (Make a Wish Food Circle)

€99
0 ratings

Abordarea spre care te invit să te îndrepți este una intuitivă și de-a lungul timpului – peste 12 ani de când gătesc – am văzut că nu sunt prea multe greșeli pe care le poți face atunci când ești bine ancorat/ă în puterea personală de creație. Propriul tău simț artistic este acolo și așteaptă să fie activat în viața de zi cu zi, chiar în bucătarie!

Vezi cele 3 lecții gratuite din cover-ul acestei pagini (click pe punctele de la baza imaginii cover)

Așadar, acest curs se dorește în primul rând o unealtă de empowering și apoi, una de descoperire a abundenței bucătăriei vegane, cu accent atât pe preparate calde cât și crude, și cu susținere conceptuală din înțelepciunea ayurvedică. Readucând focusul pe  hrănirea conștientă, cursul îți propune ca framework de lucru experimentarea mâncărurilor din cadrul lecțiilor video în paralel cu aprofundarea informației din lecțiile teoretice care abundă în exemple vizuale de hrană care să te inspire, precum și o selecție de rețete pe care să le poți experimenta în ritmul tău.

Folosindu-ți intuiția, ai ocazia să renunți la folosirea cantităților și să aduci cu curaj condimentele în bucătăria ta. Pentru a beneficia de un ritm accelerat de asimilare a noului, îți recomand să urmezi lecțiile în ordinea lor și să îți aloci în mod regulat suficient timp atunci când pornești la drum cu acest curs.

Ce vei învăța în acest curs:

 • cum să prepari salate, dressing-uri, spread-uri/ dips-uri, mâncăruri de legume și leguminoase de inspirație ayurvedică pe care să le poți adapta cu ușurință
 • cum să combini corect alimentele pentru o digestie optimă & alte concepte utile din Ayurveda
 • cum să-ți folosești simțul estetic ca să aduci gust, culoare și abundență pe masa ta
 • cum să faci ‘meal planning’ pentru toata familia, cu entuziasm!
 • cum să prepari în orice moment o masă sănătoasă, indiferent de câte ingrediente ai la îndemână
 • cum să organizezi simplu și eficient aprovizionarea săptămânală și lunară
 • nu în ultimul rând, cum să renunți la toate acele lucruri care pot bloca energia creativă, cum ar fi gramaje și cantități fixe!

Acest curs este pentru tine dacă:

 • îți dorești mai multă varietate în hrana ta (și a celor pentru care gătești) familiarizându-te cu preparatele vegane
 • vrei să înveți să gătești gustos și satisfăcător și ești hotărât/ă să investești un minim de timp pentru asta
 • ești în tranziție către o dietă cu mai puține alimente de origine animală
 • simți nevoia de ghidaj și susținere mai degrabă decât să pornești singur/ă pe un drum nou
 • îți place să gătești, dar te-ai săturat de aceleași feluri de mâncare și simți nevoia de ‘aer proaspăt’ în bucătaria ta
 • nu prea îți place să gătești, dar îți dorești acest lucru pentru că ești conștient/ă de importanța hranei și ai vrea să deții mai mult control asupra dietei tale
 • te-ai săturat de diete moderne care promit ‘marea cu sarea’ și cauți o abordare echilibrată și intuitivă care să te însoțească pe termen lung
 • vrei să renunți la perfecțiune și rigiditate în bucătărie (rețete fixe) și să explorezi o abordare intuitivă și jucăușă

Înainte să începi:

 • nu e nevoie să fii un pasionat de bucătărie ca să urmezi acest curs!
 • dacă aceasta este prima ta incursiune în lumea gătitului, pregătește-te să afli multe lucruri noi și fă-ți curaj să îți folosești din plin simțurile și intuiția!
 • vei avea nevoie de câteva ustensile de bucătărie (blender de mână, tigaie wok, oală sub presiune - nu și cântar de bucătărie :)
 • nu e nevoie să fii vegan/vegetarian, ci doar să iubești mâncarea gustoasă și diversificată
  *Acest curs este filmat profesional și oferă lecții video de înaltă calitate.

Ioana Lazăr este creatoarea Make a Wish Food Circle, nume sub care a adunat întreaga ei pasiune de peste 12 ani pentru hrana vegană, vegetariană, Ayurveda și hrănire conștientă. De-a lungul timpului a gătit pentru ceilalți într-o multitudine de feluri, de la livrări personale pe bicicletă, la meniuri individuale pentru retreat-uri, tabere, evenimente de familie și pop-up lunch-uri. În ultimii ani a început să împărtășească din experiența acumulată prin cursurile online de Gătit Intuitiv și prin cele de Introducere în Ayurveda, marea ei dragoste creatoare de sens. În prezent, este studentă într-un program internațional de certificare în Ayurveda.

I want this!

There are no refunds.

As you purchase, you get access to download all videos. Your purchase is non-refundable.

Last updated Jul 9, 2024

Acest curs te invită să explorezi bucătăria vegană printr-o abordare intuitivă și creativă, bazată pe experiența personală și înțelepciunea ayurvedică. Vei învăța să prepari diverse mâncăruri, de la salate și dressing-uri la mâncăruri complexe de legume și leguminoase, toate fără a folosi cantități fixe. Cursul pune accent pe hrănirea conștientă și pe experimentarea practică, încurajându-te să îți folosești simțul estetic și intuiția pentru a aduce gust și culoare în farfurie. Cursul este ideal pentru cei care doresc să aducă varietate în alimentația lor, să învețe să gătească gustos și satisfăcător, și să facă tranziția către o dietă cu mai puține alimente de origine animală. Fie că ești începător sau experimentat în bucătărie, acest curs îți oferă ghidajul necesar pentru a găti cu entuziasm și creativitate, fără rigiditatea rețetelor fixe. Nu este nevoie să fii vegan sau vegetarian, ci doar să iubești mâncarea diversificată și gustoasă.

4.30h de content:
10 rețete video & 12 lecții teoretice, cu suficiente exemple și inspirație pentru a porni la drum
32 de rețete
32 de rețete scrise pe care le poți downloada/printa
alte resurse
draft meniu/săptămână & pdf-uri utile
Copy product URL
€99

Intuitive Cooking cu Ioana Lazăr (Make a Wish Food Circle)

0 ratings
I want this!