Make a Wish Food Circle - Cursuri Gătit Bundle

€176 €123
0 ratings

This bundle contains...

În acest bundle vei regăsi tot ce ai nevoie în bucătărie ca să știi oricând ce să gătești și mai mult de-atât, să ajungi să cunoști în profunzime ce te susține din punct de vedere digestiv și energetic.

Cursul de Gătit Intuitiv este locul în care am pus tot background-ul meu din zona vegană, plus noțiunile ayurvedice de bază pentru o digestie optimă. Informațiile din curs îți vor oferi acces nu doar la o multitudine de exemple inspiraționale de hrană, ci te vor încuraja să începi să îți creezi singur/ă felurile de mâncare, accesându-ți propria intuiție și simțurile. Cursul este recomandat oricui iubește gustul, își dorește mai multă varietate și culoare în hrana zilnică și vrea să renunțe la perfecțiune în bucătărie. Recomandările depășesc sfera vegană.

Acest curs este filmat profesional și oferă lecții video de înaltă calitate

Cursul de Introducere în Ayurveda te poartă prin noțiunile de referință din această cunoaștere străveche și îți arată cum natura proprie diferă de la persoană la persoană, ca atare și soluțiile de sănătate trebuie personalizate corespunzător. În plus, te împuternicește și te ghidează în procesul de schimbare al obiceiurilor, pornind de la gătitul ayurvedic și până la recomandări simple, dar puternice de lifestyle. Este recomandat tuturor celor care experimentează probleme de sănătate, de orice natură. Pentru cele mai bune rezultate și susținere individualizată, după finalizarea cursului programează o consultație ayurvedică privată.

Acest curs constă în sesiuni înregistrate pe Zoom, oferindu-ți o experiență de învățare interactivă.

I want this!

There are no refunds.

As you purchase, you get access to download all videos & materials. Your purchase is non-refundable.

Last updated Jul 9, 2024

Copy product URL
€176 €123

Make a Wish Food Circle - Cursuri Gătit Bundle

0 ratings
I want this!